Jedna od oblasti u kojoj smo specijalizirani je prodaja elektro instalacionog materijala. Širok izbor robe koji imamo će zadovoljiti kako firme koje se bave ugradnjom elektro instalacija, tako i pojedinačne kupce. Imamo opremu za kućne instalacije i industrijske instalacije.
elektroinstalacijeDanas smo uspešno preduzeće u oblasti izrade i projektovanja elektroinstalacija. Posedujemo veliko iskustvo u sprovodjenu projekata po vašoj ili našoj projektnoj dokumentaciji. Naši inženjeri će vam uvek izaći u susret i napraviti projekat elektroinstalacija po vašoj želji, a naši VK elektromonteri prevesti to sve u delo. Stručnost naših radnika i dugo sticano iskustvo su garanta visokog kvaliteta i garancije od faze projektovanja, preko sprovođenja i tehničke pripreme do završne faze. Tokom posla se radi nadzor projekta što osigurava ispravno izvršenje instalacija.
Električne instalacije su dugoročna investicija, vrlo često i samo jednom kod izgradnje zgrade, zato smo mi tu da vam preporučimo i postavimo kvalitetnu instalaciju, elektroinstalacijski materijal, prekidače, utičnice, protiv požarne instalacije, senzore svetla i osvetljenje, telefonske i internet mreže…