Jedna od oblasti u kojoj smo specijalizirani je prodaja elektro instalacionog materijala. Širok izbor robe koji imamo će zadovoljiti kako firme koje se bave ugradnjom elektro instalacija.

Već dugi niz godina obezbedjujemo stručnu prodaju i ugradnju gromobranske instalacije na porodičnim kućama, poljoprivrednim i industrijskim objektima i javnim zgradama. 

Jedina firma u gradu koja poseduje licence kako za izvodjenje svih vrsta elektro instalacija tako i za merenja i ispitivanje instalacije sa izdavanjem atesta.

Video nadzorni sistemi kao način zaštite i prevencije u zadnjih par godina ostvaruju veliki napredak. Sa padom cena CCTV opreme, tehnologija je postala dostupna.

Vraćate se umorni sa posla. Mobilnim telefonom izdajete komandu da se u vašem stanu uključi klima uređaj, bojler počne da greje vodu za kupanje, a mikrotalasna peć se uključi…

Mi verujemo u napredak tehnologije i pravimo inovativne pomake koji će izmeniti osvetljenje u ljudskom okruženju. Led sijalice su bez konkurencije u uštedi električne energije.