Jedna od oblasti u kojoj smo specijalizirani je prodaja elektro instalacionog materijala. Širok izbor robe koji imamo će zadovoljiti kako firme koje se bave ugradnjom elektro instalacija.

Elektro instalacije

Već dugi niz godina obezbedjujemo stručnu prodaju i ugradnju gromobranske instalacije na porodičnim kućama, poljoprivrednim i industrijskim objektima i javnim zgradama. 

Gromobranske instalacije

Jedina firma u gradu koja poseduje licence kako za izvodjenje svih vrsta elektro instalacija tako i za merenja i ispitivanje instalacije sa izdavanjem atesta.

Ispitivanja i davanja atesta

Video nadzorni sistemi kao način zaštite i prevencije u zadnjih par godina ostvaruju veliki napredak. Sa padom cena CCTV opreme, tehnologija je postala dostupna.

Video nadzor

Vraćate se umorni sa posla. Mobilnim telefonom izdajete komandu da se u vašem stanu uključi klima uređaj, bojler počne da greje vodu za kupanje, a mikrotalasna peć se uključi…

Smrt home

Mi verujemo u napredak tehnologije i pravimo inovativne pomake koji će izmeniti osvetljenje u ljudskom okruženju. Led sijalice su bez konkurencije u uštedi električne energije.

Led rasveta